BLACK FRIDAY 2021 - KORTINGEN TOT 25%
Toggle Nav
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Onze merken:
Klantenservice
Waar bent u naar opzoek?
Privacybeleid & klachten
Laden...

Privacybeleid en klachtenafhandeling

 

Ventilatieshop is SSL beveiligd!!Wij zijn 100% beveiligd en heeft het SSL certificaat!

Ventilatieshop maakt gebruik van een versleutelde verbinding waardoor gegevensoverdracht 100% beveiligd is. Bezoekers van een webhop met een SSL Certificaat weten dat er veilig met hun persoonsgegevens wordt omgegaan en kwaadwillenden dit niet kunnen 'afluisteren'. Door het certificaat weten ze bovendien dat de gegevens alleen bij de eigenaar terecht zullen komen. U herkent een beveiligde verbinding aan de 'HTTPS' voor de domeinnaam en aan het sleuteltje in de adresbalk.

Deze privacy policy is opgesteld met inachtneming van de GDPR-regels. Alle aan Ventilatieshop verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt om uw bestelling te verwerken en het door u bestelde product te leveren. Ventilatieshop behandelt alle gegevens met zorg en verstrekt geen gegevens aan derden, tenzij dit voor de nakoming van de overeenkomst noodzakelijk is.

Privacyverklaring Ventilatieshop.com BV

Via onze webwinkel worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. Ventilatieshop.com BV acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.

Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt. Dat betekent onder andere dat:

  • wij duidelijk vermelden met welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken. Dat doen wij via deze privacyverklaring;
  • wij onze verzameling van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden;
  • wij u eerst vragen om uitdrukkelijke toestemming om uw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin uw toestemming is vereist;
  • wij passende beveiligingsmaatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;
  • wij uw recht respecteren om uw persoonsgegevens op uw aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen.

Ventilatieshop.com BV is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel. Wij raden u aan deze zorgvuldig te lezen.

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 20-05-2020 14:24:13.

Gebruik van persoonsgegevens

Bij het gebruiken van onze webwinkel verkrijgen wij bepaalde gegevens van u. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die rechtstreeks door u worden opgegeven, in het kader van de door u gevraagde dienst, of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt om te verwerken.

Wij gebruiken de volgende gegevens voor de in deze privacyverklaring genoemde doelen:

    • NAW gegevens
    • Telefoonnummer
    • Factuuradres
    • Emailadres
    • Betalingsgegevens
    • IP-adres

We geven je gegevens alleen door aan andere partijen als dat echt nodig is voor onze dienstverlening. Het betreft dan deze partijen: bezorgpartners, leveranciers, productondersteuning, betaalpartners, IT-dienstverleners en partijen die onze reviews verzamelen (in ons geval Kiyoh). Onze bezorgpartner moet tenslotte je bestelling afleveren op het juiste adres en voor dat mooie rooster op maat zal de fabriek moeten weten waar ze hem naar toe kunnen sturen na productie. Partijen zoals data management-platforms, media- en advertentiebureaus en onderzoeksbureaus komen in beeld zodra we je persoonlijk advies willen geven of gerichte advertenties laten zien, bijvoorbeeld op basis van je interesse in bepaalde producten. In verdachte situaties zijn we verplicht om klantgegevens te delen met overheidsinstanties. De partijen die van ons toegang krijgen tot je gegevens, mogen deze alleen gebruiken om jou een dienst te leveren namens Ventilatieshop. Tenzij ze zelf verantwoordelijk zijn voor het verkrijgen en beschermen van je gegevens. Sommige cookie-ontwikkelaars hebben toegang tot de gegevens die cookies op onze website verzamelen. Je leest hier meer over in ons cookiestatement en het privacybeleid van deze partijen. We verkopen jouw gegevens nooit aan derden.

Registreren

Voor sommige onderdelen binnen de webshop kunt u zich eerst registreren waarna er gebruik van deze onderdelen kan worden gemaakt. Registeren is niet verplicht. Na registratie bewaren wij via de door u gekozen gebruikersnaam de door u opgegeven persoonsgegevens. Wij bewaren deze gegevens zodat u deze niet elke keer opnieuw hoeft in te vullen en zodat wij u kunnen contacteren in het kader van uitvoering van de overeenkomst.

Wij zullen de aan uw gebruikersnaam gekoppelde gegevens niet aan derden verstrekken, tenzij dat noodzakelijk is in het kader van de uitvoering van de overeenkomst die u met ons sluit of indien dit wettelijk verplicht is. In geval van een vermoeden van fraude of misbruik van onze webwinkel kunnen wij persoonsgegevens aan de bevoegde autoriteiten overhandigen.

Toegang portaal

Met ons portaal kunt u toegang krijgen tot een beheeromgeving waar u zelf zaken kunt instellen, opgeven en wijzigen.

Afhandelen bestelling

Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, maken wij voor de afhandeling daarvan gebruik van uw persoonsgegevens. Indien dat nodig is voor een goede afhandeling kunnen wij uw persoonsgegevens ook aan derden verstrekken. Meer daarover leest u verderop in deze privacyverklaring.

Publicatie

Wij publiceren uw klantgegevens niet.

Advertenties

Onze webwinkel vertoont advertenties.

Verstrekking aan derden

Uw gegevens worden uitdrukkelijk niet aan derden verkocht maar enkel doorgeven wanneer dit echt nodig is voor onze dienstverlening. Deze partners zijn (mede) gevestigd buiten de EU.

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een bewerkersovereenkomst met Google gesloten om afspraken te maken over de omgang met onze data. Verder hebben wij Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten, tot slot laten wij de IP-adressen anonimiseren.

Beveiliging

Wij nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken.

Bewaartermijnen

De hierboven beschreven persoonsgegevens worden bewaard voor zo lang als nodig om uw bestellingen af te handelen, inclusief garantie. Daarna bewaren wij gegevens nog maximaal een jaar voor de beschreven statistische doeleinden. De gegevens worden vervolgens gewist, tenzij er een wettelijke plicht is die langer bewaren vereist (zoals de fiscale bewaarplicht van zeven jaar voor betaalgegevens).

Websites van derden

Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze webwinkel zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Inzage en wijzigen van uw gegevens

Voor vragen over ons privacybeleid of vragen omtrent inzage en wijzigingen in (of verwijdering van) uw persoonsgegevens kunt u te allen tijde contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.

U kunt ons ook een verzoek toesturen om deze gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Ook kunt u een verzoek indienen om een gegevensexport op te vragen voor gegevens die wij met uw toestemming gebruiken, of gemotiveerd aangeven dat u de verwerking van persoonsgegevens door ons wil laten beperken.

Om misbruik te voorkomen kunnen wij u daarbij vragen om u adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dient u een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. U kunt deze terug vinden in de instellingen van uw browser. Indien de gegevens niet kloppen, kunt u ons verzoeken om de gegevens te wijzigen of te laten verwijderen.

Autoriteit Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij u graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heeft u ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

Ventilatieshop.com BV
Buys Ballotstraat 8
6716BL Ede
[email protected]
0318645538

Onze communicatie per e-mail

Wij verkopen geen persoonlijke informatie aan derde partijen. Wanneer u zich heeft ingeschreven voor onze nieuwsbrief, kunt u te allen tijde uw persoonlijke data corrigeren. Als u niet langer de nieuwsbrief wilt ontvangen, kunt u zichzelf via de nieuwsbrief van de mailinglijst verwijderen. Als dit niet lukt, kunt u ons een e-mail sturen en dan doen wij het voor u.

Contact

In geval u wilt reageren op onze privacy statement, kunt u contact met ons opnemen:
 
via email: [email protected]
per telefoon: +31 318 645538
per post: Ventilatieshop.com. Buys Ballotstraat 8. 6716BL  EDE

Klachtenafhandeling

Als u klachten heeft over ventilatieshop.com, haar producten en/of service, dan verzoeken wij u een e-mail te sturen naar [email protected] met een duidelijke uitleg van uw klacht.

Na ontvangst van uw klacht krijgt u binnen 24 uur een ontvangstbevestiging per e-mail. Wij zullen de klacht binnen een termijn van 7 dagen, gerekend vanaf de datum van ontvangst, beantwoorden en alles op alles zetten om tot passende oplossing te komen.

Mocht u met onze organisatie niet tot een passende oplossing komen dan kunt u de klacht indienen bij de Geschillencommissie Thuiswinkel door naar www.sgc.nl te gaan. U kunt uw klacht ook aanmelden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit is een platform dat door de EU is opgezet voor alle consumenten binnen heel Europa.

U heeft het recht om een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit (GBA) op volgende adressen:
Gegevensbeschermingsautoriteit
Drukpersstraat 35
1000 Brussel
+32 (0)2 274 48 00
+32 (0)2 274 48 35
[email protected]

Dit laat een voorziening voor een burgerlijke rechtbank onverlet. Indien U schade zou lijden als gevolg van de verwerking van Uw persoonsgegevens, kunt U
een vordering tot schadevergoeding instellen.

Bij buitengerechtelijke regeling van het geschil is de Consumentenombudsdienst van de Federale Overheid bevoegd om elke aanvraag tot buitengerechtelijke regeling van consumentengeschillen te ontvangen. Deze zal op haar beurt de aanvraag ofwel zelf behandelen ofwel doorsturen naar een gekwalificeerde entiteit. U kan de Consumentenombudsdienst bereiken via deze link: http://www.consumentenombudsdienst.be//nl

Close menu Klantenservice
Klantenservice
Waar bent u naar opzoek?

Heeft u nog vragen? Onze klantenservice is tot 17.00 uur geopend

Search engine powered by ElasticSuite