Toggle Nav
Close menu Menu
Ventilatoren Ventilatoren Ventilatoren Ventilatoren
Onze merken:
Ventilatieroosters & ventielen Ventilatieroosters & ventielen Ventilatieroosters & ventielen Ventilatieroosters & ventielen
Onze merken:
Spirobuizen & hulpstukken Spirobuizen & hulpstukken Spirobuizen & hulpstukken Spirobuizen & hulpstukken
Onze merken:
Rechthoekige kanalen staal Rechthoekige kanalen staal Rechthoekige kanalen staal Rechthoekige kanalen staal
Onze merken:
Kunststof ventilatiekanalen Kunststof ventilatiekanalen Kunststof ventilatiekanalen Kunststof ventilatiekanalen
Onze merken:
Flexibele slang & toebehoren Flexibele slang & toebehoren Flexibele slang & toebehoren Flexibele slang & toebehoren
Onze merken:
Dakdoorvoeren Dakdoorvoeren Dakdoorvoeren Dakdoorvoeren
Onze merken:
Montagematerialen Montagematerialen Montagematerialen Montagematerialen
Onze merken:
Brandwerend & overige Brandwerend & overige Brandwerend & overige Brandwerend & overige
Onze merken:
Airconditioning Airconditioning Airconditioning Airconditioning
Onze merken:

Ventilatie blog

Het ventileren van uw kelder: waarom en hoe?

Het ventileren van uw kelder: waarom en hoe?

Waarom is ventilatie belangrijk voor uw kelder?Het ventileren van uw kelder is essentieel om een gezond leefklimaat in uw woning te behouden. Een slecht geventileerde kelder kan leiden tot vochtproblemen, schimmelvorming en een muffe geur. Dit kan niet alleen schade aan uw woning veroorzaken, maar ook gevolgen hebben voor uw gezondheid. Het is

Lees verder...

Condens in de badkamer: oorzaken en oplossingen

Condens in de badkamer: oorzaken en oplossingen

U heeft net de ventilatie aangebracht in uw badkamer, maar toch blijft er nog steeds condens hangen in de ruimte wanneer u onder de douche staat. Hoe kan dat? En hoe kunt u dit het beste voorkomen? In deze blog gaan we het hebben over condens en hoe u dit kunt voorkomen. Hoe ontstaat condens?Doordat u warm gaat douchen ontstaat er vocht in de

Lees verder...

Stappenplan naar het juiste ventiel

Stappenplan naar het juiste ventiel

In 3 stappen kiest u het juiste ventiel voor uw situatie! We kennen het allemaal wel. De roosters in het plafond om de ventilatiegaten netjes af te werken. Die roosters worden ventielen genoemd. Deze ventielen zitten er wel maar zijn vaak na verloop van tijd toe aan vervanging of u heeft net uw ventilatiesysteem aangelegd en zit nu met de

Lees verder...

Het kiezen van de juiste dakdoorvoer

Het kiezen van de juiste dakdoorvoer

U heeft net een geschikte ventilator uitgezocht en daarbij besloten dat de uitgang van deze ventilator naar buiten geleid zal moeten worden naar uw dak. Of u wilt meer natuurlijke ventilatie aanleggen en zal ook door het dak moeten. Maar hoe kiest u nu de juiste doorvoer? Hierbij is het natuurlijk belangrijk de juiste dakdoorvoer te

Lees verder...

Het belang van onderhoud en reiniging van uw ventilatiesysteem

Het belang van onderhoud en reiniging van uw ventilatiesysteem

Regelmatig onderhoud en reiniging van een ventilatiesysteem is erg van belang. In deze blog beschrijven we waarom dit cruciaal is en wat de gevolgen kunnen zijn voor zowel uzelf als voor de ventilator. Verder bevat deze blog ook de tips van onze ventilatie experts.  Ventilatiesystemen spelen een essentiële rol in het handhaven van gezonde en

Lees verder...

Goede ventilatie: Waarom is dat zo belangrijk?

Goede ventilatie: Waarom is dat zo belangrijk?

Niet alleen voor het behoud van uw woning maar ook juist voor uw gezondheid is het erg belangrijk om voldoende te ventileren. Bij te weinig ventilatie krijgt u problemen met vocht en schimmel, maar ook de Co2 waardes in de lucht lopen dan al snel op, wat zich uit in gezondheidsklachten.Gezondheidsklachten door slechte ventilatieHet grootste

Lees verder...

Verplichting CO2 meters op school

Verplichting CO2 meters op school

Eind september is er nog meer nadruk gelegd op het belang van ventilatie in het klaslokaal. De corona cijfers lopen langzaam weer op, daarom heeft het kabinet besloten dat een CO2 meter in elk klaslokaal verplicht is. Elke school in Nederland moet in elk lokaal een CO2 meter plaatsen om de luchtkwaliteit beter in kaart te brengen.  Eerder dit

Lees verder...

Hoe kiest u de juiste ventilator voor uw badkamer?

Hoe kiest u de juiste ventilator voor uw badkamer?

Het kiezen van een juiste ventilator voor uw badkamer is van groot belang. Uw badkamer krijgt veel te maken met vocht. Het niet juist ventileren hiervan kan schimmels en een onprettige geur veroorzaken. Dit is niet alleen onaangenaam maar is ook nog eens gevaarlijk voor uw gezondheid op de lange termijn. Welke badkamer ventilator heb ik nodig?

Lees verder...

Installatietips voor uw mobiele airco

Installatietips voor uw mobiele airco

De warme zomerdagen zijn weer in aantocht en zelfs al hier! Een mobiele airco is dan erg populair en erg gewenst in veel gevallen. Maar hoe kunt u dit nu het beste doen om het meest uit uw mobiele airco te halen? Onze ventilatie experts geven u graag onze tips en advies hoe u dit het beste kunt doen. 1. Lees de gebruiksaanwijzing goedDe meeste

Lees verder...

Ventileren in de zomer

Ventileren in de zomer

De zomer is weer begonnen! Dit betekent dat we de komende tijd met het zomerse weer te maken gaan krijgen. Hoge temperaturen buiten zorgt ervoor dat wij vaak overdag onze ramen en deuren zoveel mogelijk dicht houden. Wanneer het 's avonds weer is afgekoeld zetten we deze ramen en deuren vaak weer open. Zo houden we overdag de warme lucht buiten en

Lees verder...

Berichten 11-20 of 27